Teamet bag ESP

Stifter

Kevin Mølholdt Markussen
Stifter og Fysisk/Personlig Træner hos Elite Sports Performance DK

Jeg har en kandidatuddannelse i idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet anno 2022. Derudover er jeg uddannet statsanerkendt Fitnessinstruktør/Personlig træner ved Hansenberg i Kolding anno 2014. Dermed har jeg mange års erfaring indenfor styrke- og konditionstræning, og desuden har jeg erfaring med eliteatleter fra min tid i Silkeborg IF i 21/22-sæsonen, hvor jeg var en del af den fysiske stab for U15- til U19-holdet samt landsholdsture med DBUs ungdomslandshold. Jeg er samtidigt ansat hos Bjerringbro FHs 1. divisions damehold som fysisk træner.

KONTAKT OS

Elite Sports Performance DK

Email:
elitesportsperformancedk@gmail.com

CVR: 43428349

TLF +45 28 56 92 38

Copyright 2022 ©
Elite Sports Performance DK